Karin Spoorendonk Case Manager Dementie

Op 23 januari heeft Karin Spoorendonk haar diploma ‘casemanager dementie’ in ontvangst genomen.
Karin heeft een erkende opleiding gevolgd en hiermee heeft Tot uw Dienst de expertise in huis om alle zorgvragen rond dementie optimaal te begeleiden.
Praktijkervaringen met casemanagement bij ouderen met dementie bewijzen dat extra zorgcoördinatie niet alleen bijdraagt aan een hogere kwaliteit van leven van de oudere met dementie, maar ook worden mantelzorgers een stuk meer ondersteund. Hierdoor kunnen cliënten mogelijk langer in hun vertrouwde omgeving veilig blijven wonen.
De kosten van de inzet casemanager worden vergoed door de zorgverzekeraar.

U kunt Karin vrijblijvend om advies vragen over alles rondom dementie; voelt u zich te zwaar belast, lukt het thuis niet meer goed, zoekt u extra hulp of begeleiding, of wilt u meer informatie? Belt u dan naar telefoonnummer 0630640121.