Thuiszorg Tot uw Dienst

Bij Tot uw Dienst bent u aan het juiste adres als u hulp dichtbij huis zoekt, bij een kleinschalige en betrokken zorgorganisatie

Betrouwbaar

Behulpzaam

Empatisch

Onze diensten

U heeft mogelijk hulp nodig of iemand die u kent heeft hulp nodig? Dan komen er gelijk een heleboel vragen op u af. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen in wat u misschien nodig heeft, hebben we alle informatie over onze diensten op een rijtje gezet.

Verzorging & verpleging

Wij bieden deskundige verzorging en verpleging, waarbij uw gezondheid en welzijn onze hoogste prioriteit heeft.

Huishoudelijke hulp

Onze professionele huishoudelijke medewerkers helpen u uw dagelijkse taken te verlichten en een schoon thuis te behouden.

Over ons

Coöperatie Tot uw Dienst is een thuiszorg coöperatie die zich richt op het leveren van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan mensen in hun eigen vertrouwde omgeving. Ons team van toegewijde professionals werkt samen met cliënten en hun families om een gepersonaliseerd zorgplan te ontwikkelen dat voldoet aan hun specifieke behoeften. Als coöperatie streven we naar gelijkwaardigheid en participatie, waarbij de stem van elke cliënt telt. Met onze expertise en betrokkenheid zetten we ons in voor het verbeteren van de kwaliteit van leven en het in stand houden van de zelfstandigheid van onze cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving.

Lees meer

Nieuws

Lees hier onze vergadernotulen, ontdek persoonlijke verhalen en bekijk opkomende veranderingen binnen de zorgsector.

Netwerk dementie folder

Recentelijk heeft Netwerk Dementie een folder uitgebracht met alle relevante informatie betreft dementie en wat de mogelijkheden zijn.

Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering

Hierbij laten we u weten dat we onze Algemene ledenvergadering zullen houden op donderdagavond 25 mei 2023. Lees of download hier de volledige brief.

Verslag algemene ledenvergadering

Lees of download hier het verslag van de algemene ledenvergadering op 5 oktober 2022.

Onze vacatures

We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde professionals die willen bijdragen aan de zorg en ondersteuning van onze cliënten. Bekijk onze vacatures en maak deel uit van ons toegewijde team dat het verschil maakt in het leven van anderen.

Wijkverpleegkundige / sociaal werker

Wij zoeken een collega die met een frisse blik ons enthousiaste zorgteam komt versterken.

Huishoudelijk medewerk(st)er

Maak jij onze clienten blij met een schoon huis, zie jij meteen wat nodig is, ga je graag aan de slag bij een fijne werkgever?

Onze klanten beoordelen ons met een

9.7

U kunt al onze beoordelingen lezen op Zorgkaart Nederland door op de onderstaande knop te klikken.
Maakt u al gebruik van onze diensten? Laat ons uw ervaringen weten door zelf een beoordeling te schrijven.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then