Een tevreden cliënt…

We laten graag even een van onze cliënten aan het woord:

In juni 2016 kwam ik in de Klumper wonen, mooi appartement en voor in het halletje zit het kantoor van Tot uw Dienst. Eigenlijk nooit gedacht wat Tot uw Dienst doet.
Tot dat ik 4 jaar geleden lichamelijke klachten kreeg. Via de WMO werd Tot uw Dienst ingeschakeld. Niet bij stil gestaan dat die hulp zo dichtbij was. Ik heb hier ook geen dag spijt van gehad. Altijd dezelfde hulp al die jaren en bij ziekte en vakantie is er altijd een goede vervangster.
Toen ik 2 jaar geleden aan mijn oog problemen kreeg en 4x gedruppeld moest worden. Ik zag ‘t niet en was zo moeilijk om dit zelf te doen. Ik ging hulp vragen bij de apotheek maar zij konden mij niet helpen. Stom dat ik niet eerst dichterbij had gekeken. Bij het kantoor van Tot uw Dienst was Martien (vrijwilliger) hij zocht meteen contact op met Karin en s’avonds had ik al hulp. De zorg is altijd optijd en zijn ze iets later dan bellen ze even op. Het zijn Top meiden!
Op mijn verjaardag had het team vergadering en dan staan ze allemaal op de stoep om Lang zal ze leven … te zingen. Hoe mooi en verwarmend dat was kan ik niet in woorden uitdrukken.
Eind juni zal het druppelen klaar zijn. Ik wil Tot uw Dienst bedanken voor de goede zorgen!