In Laarbeek zorgen we voor elkaar

In Laarbeek zorgen we voor elkaar.

U heeft mogelijk hulp nodig of iemand die u kent heeft hulp nodig? Dan komen er gelijk een heleboel vragen op u af. We hopen u met behulp van deze site zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De belangrijkste informatie hebben we alvast voor u op een rij gezet. Voor meer informatie nodigen we u graag uit voor een gesprek.

Waar staan wij voor.

  • Eigen regie.
  • Zolang mogelijk thuis wonen.
  • Altijd dezelfde dienstverlener.

Wie zijn we?

Tot uw Dienst is een zorgcoöperatie in Laarbeek. Wij zijn een kleinschalige zorgaanbieder voor huishoudelijke ondersteuning, individuele begeleiding en verzorging/verpleging. Ons werkgebied is de gemeente  Laarbeek.

Een zorgverlener met gezichten

Naast het bestuur zijn er 2 betrokken wijkverpleegkundigen werkzaam; Karin Spoorendonk en Monique Hubrechsen. Zij zijn bekend in Laarbeek en kunnen u altijd op weg helpen met uw vraag. Zij weten ook welke dienstverlening nog verder mogelijk is in Laarbeek. Karin en Monique zijn deskundig op het terrein van zorg en welzijn. Ze werken samen met de plaatselijke welzijnsstichting ‘Vierbinden’ en andere organisaties.

 Waar staan we voor?

  • Uitgangspunt is altijd uw vraag en uw behoefte. Daar sluiten wij op aan. Heeft u een vraag over zorg, dan kunt u ons altijd bellen.
  • Wij kunnen ook bij u op huisbezoek komen. Dit is altijd vrijblijvend. U kunt dan ervaren hoe Tot uw Dienst werkt en er is alle tijd om uw situatie te bespreken.
  • Samen kijken we wat het beste bij u past, waar u zich het beste bij voelt. Daarbij vinden we de samenwerking met uw partner en evt. andere familieleden en betrokkenen, net zo belangrijk. Wij hechten groot belang aan een goede communicatie en voldoende aandacht voor iedereen die zich met uw zorg bezig houdt.
  • We zorgen er voor dat u zoveel mogelijk dezelfde zorgverleners aan huis krijgt. Heeft u liever zorg vroeg in de ochtend of juist laat? Ook hierbij proberen we rekening te houden met uw wensen.
    De zorgverleners zijn ervaren, betrouwbaar en deskundig. U heeft altijd één vast contactpersoon die er op toeziet dat alles rond uw zorg soepel verloopt.

Kleinschaligheid als kracht